Pentru pierderea în greutate: 5 kg timp de 7 zile

Pentru pierderea în greutateDupă o vacanță de chef manca o femeie vrea să piardă în greutate, de obicei, doar un singur lucru: de repede. Vorbim despre modul în doar șapte zile de la cinci kilograme de solduri vor cădea.

Cinci kilograme în doar o săptămână, și asta fără a renunța la a manca, risca yo-yo sau torturarea. Bine că Detașabil metoda: cu cât mai des veți asculta de sfaturi, cu atât mai repede și Hüftgold cade. A: puteți alege din toate sfaturi patru persoane; nu toate Exercițiile trebuie să fie acordate pe toată ziua.

Pierdere în greutate Sfat # 1: bea multa apa

Important: bauturi sportive, piureuri de fructe, sau chiar o ușoară bere-toate aceste băuturi conțin, în medie, de până la 100 de calorii. Dar acestea nu sunt atât de frumos, ca o gustare de 100 de calorii. Prin urmare, ar trebui să se abțină în scurt dieta la aceste băuturi, și preferă să parieze doar pe apă, cel puțin doi litri pe zi pentru a stimula digestia și de a enumera toxinele din organism. Cui apă curată-este prea plictisitor, poate apă cu frunze de Menta, cateva Liniuță de suc de lamaie sau de a adăuga un pic de gust.

Pierdere în greutate Sfat 2: pâine albă și paste alunga

Pozne în următoarele șapte zile toate produsele din făină albă cu un plan de alimentare. Orez alb, paste, sandwich-uri, acum să caute ceva pe o farfurie. Aceste produse provoacă balonare. Acestea includ carbohidrati conținute numai pe un timp scurt de umplere. Un efect negativ: o persoană va fi mai rapid din nou foame și încearcă să apuca mai repede din nou în frigider. Făină albă înlocuiți – așa va fi mai bine, prin produse din cereale integrale și legume. Un sandwich de pui devine carne de pui-salata, cartofi prajiti si sos vor fi bastoane de legume cu sos. Mai complex de carbohidrati din legume, sunt digerate mai lent, senzatie de satietate dureaza mai mult. Pentru a face acest lucru de legume conține un procent ridicat de apă și hidratează, cât și din interior.

Pierdere În Greutate Sfat 3: Antrenament Cardiocafea înainte de Antrenament

Fiecare Antrenament, care duce pulsul în înălțime, de asemenea, arde calorii. Încă de învățare va fi mai eficient dacă, din cât mai multe grupe de mușchi, timp și astfel se mișcă. Trei la alegere: kickboxing, Filare sau Înot. O jumătate de oră de 200 până la 300 de calorii arde în timpul când mâinile, picioarele și abdomenul vor fi identificate. Chiar mai multe calorii arde, atunci când a construi lor de Antrenament în calitate de интервальная antrenament. Scurt, rapid conversații alternează cu cel de activitate.

Pierdere îngreutate Sfat # 4: cafea înainte de Antrenament

Mic detaliu, cu „Strictly de apă”, schemă: mic de cafea acolo Dimineața, un singur Impuls, iar Antrenamentul va fi mai eficient în opinia experților (pentru că, de energie), atunci când o persoană arde timp de o oră de la acest negru de cafea (5 calorii) sau un shot de Espresso cu un pic de un Pic de lapte (aproximativ 11 de calorii).

Pierdere În Greutate Sfat # 5: Partea De Sus-De Sex

Nu este ceea ce ai nevoie este o scuza buna pentru a vizita un prieten pe timp de noapte… dar un adevărat sex-este calorii Burner. În special, dacă o persoană merge pe EA, o persoană arde până la 144 de calorii în 30 de minute. Înainte de aceasta, sex, pompe de nivelul de bunăstare-de neurotransmitatori de endorfine în munte. Frumos: omul nu numai că se simte mai bine, dar ciocolata are mai puțin, de multe ori este necesar la schimb-din fericire, dezvoltatorii.

Pierdere În Greutate Sfat # 6: Push-Up

Crossfit-Antrenament am culcat, ca punct de sprijin pentru a determina muschii din partea de sus a mână, aruncă funcționează pe solduri, Fese si coapse. Quick Tip: 12 flotari aduc deja incredibil de mult, dar aveți grijă să se rotească și picioarele formează o linie dreaptă!

Pierdere în greutate Sfat 7: 30 de minute de somn

30 de minute de somnPentru mai multe de o jumătate de oră de somn (indiferent dacă aveți nevoie de opt sau cinci ore de somn) odihnit suficient. Omul se simte mai moale, dacă te duci la centrul de fitness, cele mai bune soluții se pot întâlni aproximativ în timpul micul dejun (aproximativ zahăr de cel puțin rapidă de energie de efect). Șapte-opt ore de somn sunt, de asemenea, optim pentru a metabolismului în timpul somnului, de excitație.

Dieta Sfat # 8: să renunțe la bunatati

Deja abandonarea mic de distracție (de exemplu, chips-uri gustare, masa de prânz sau de ciocolată ca desert) poate rahieren în următorii șapte zile mai mult de 100 de la capacul tradus de calorii din dieta SUBST. Și: organismul chiar nu va observa lipsa tratează, foarte dureros…

Dieta Sfat # 9: sta

Mâinile trage, abdomen, Fese strângeți care a verificat relația lor din nou și din nou, întărește organismul și de un sentiment redus în mod automat. Quick-Sfat: atunci când se deplasează în zonele de transport în comun, la locul de muncă sau la birou un scaun, Fese strânse, 5 secunde, apoi relaxați-vă. O scurtă pauză, apoi din nou După antrenament. Puteți repeta acest Exercițiu de sub tag-ul mai des recoltate rapid Talent-Popo.