Detoxic Căi De Atac Pentru Eliminarea Paraziților Intestinali Și Amoeba În Doar 2 Zile

Desparacitarnos este ceva de care avem nevoie pentru a face cel puțin de două ori pe an.

Mulți oameni nu știu desparacitan, așa că este foarte rău pentru organismul nostru. În prezent, există un număr mare de medicamente care ne detoxic farmacie ajuta, desparacitar corpul nostru, unele dintre ele sunt, în general, mai puternice decât altele și sunt, de asemenea, pentru toate grupele de vârstă.

Detoxic-căi-de-atac-pentru-îndepărtarea-paraziților

În acest articol vom vă va recomanda o serie de remedii naturiste, folosind pe care le puteți elimina, paraziti intestinali, și amoebic în doar două zile. Cu detoxic amazon siguranță vă place și vă decideți să se pregătească pentru ea.

Detoxic căi de atac pentru îndepărtarea paraziților

Pentru acest remediu, mai multe semințe de papaya trebuie să ia, și apoi l-am pus într-un blender și se adaugă un pic de apă, licuarlos. Apoi, avem nevoie pentru a adăuga câteva bucăți de papaya și licuamos, până când veți obține un amestec omogen.

Acest lucru înseamnă că poate fi un pic amar, astfel încât se adaugă câteva mii. Luați în fiecare noapte înainte de a merge la culcare timp de o săptămână.

Ulei de ricin și lapte Un pahar de lapte cald, se adaugă detoxic farmacie două lingurițe de ulei de ricin și să ia în fiecare seară înainte de culcare, acest lucru este de o săptămână.

Acest mediu este foarte puternic, pentru că în a doua zi începe să aibă efect, dar în restul săptămânii ne ajută pentru a curăța intestinele noastre, provocând morți paraziți și ouăle, unul mai mult în el.

Semințe de lamaie Pentru această soluție trebuie să detoxic farmacie aibă trei sau patru semințe de la o lămâie, în funcție de dimensiunea asta. Apoi, trebuie să machacarla până la o pastă.

Apoi, aveți de a arunca într-un pahar de apă și să ia, dacă preferați, puteți adăuga un pic de suc de lamaie. Această combinație este foarte amar, astfel încât să ia doar de 2 ori pe zi.

Acasă căi de detoxic amazon atac pentru îndepărtarea amoeba Pentru acest instrument este necesar, să ia o ceapa si se taie în mai multe bucăți, ia un pahar și detoxic amazon se adaugă o jumătate de pahar de apă, aveți nevoie pentru a lasa sa se odihneasca toata noaptea.

Alimentare la eliminarea paraziților intestinali

Tratamente Detoxic pentru paraziti intestinaliÎn dimineața care aveți nevoie pentru a lichefia totul, se adaugă o lingură de miere și să ia. Acesta este unul dintre remediile care costa mai mult te-a costat să-l ia, ca tu ar trebui să ia pentru o lună întreagă.

În intestinul uman, poate fi atins, vom găzdui un număr mare de bacterii și ciuperci, care sunt inofensive si chiar folositoare, dar este, de asemenea, un bun mijloc de alte micro-organisme paraziți.

Există diferite tipuri de paraziti intestinali, și există mai multe dimensiuni și tipuri. De obicei, simptome Generale, cum ar fi diaree, slabă de absorbție de substanțe nutritive și de pierdere în greutate, balonare, senzație de mâncărime în detoxic farmacie anus, dureri abdominale, formarea de ulcere și în cazurile acute, vărsături și detoxic amazon chiar moartea, ca și în cazul persoanelor infectate avut, că este în creier sau măduva spinării.

Aici vă oferim un ghid foarte practic de a ajuta să păstreze o parte din intestine fără paraziți, și arunca în caz de padecerlos.

Dintre cele mai bune alimente sau plante medicinale împotriva detoxic amazon paraziților, sunt următoarele:

 • Usturoi
 • Ulei de măsline Extra virgin
 • Spanac tamaios
 • Lamaie
 • Rozmarin
 • Ceapa
 • Semințe de papaya, sau de dovleac
 • Gențiană
 • Suc și semințe de grapefruit (grapefruit)
 • Anason
 • Cimbru
 • Pelin
 • Berberina
 • Nuc Negru

Tratamente Detoxic pentru paraziti intestinali

Toate aceste tratamente trebuie să meargă mână-în-mână pentru a ajuta cu o dieta adecvata, paraziți desalojen. Detoxic Elimină alimentele să fie toate că zahărul și alimentele procesate, în special făină albă, și cutii de cereale, sau rafinat, precum și carne roșie, ouă și lapte de vacă și produse derivate. Tu ar trebui să bea o zi este de doi litri de apă detoxic farmacie pură cu câteva picături de lămâie într-un pahar de apă, neindulcit, cu detoxic farmacie nimic. De îngrijire trebuie să fie luate după fiecare tratament, un pahar de suc de grapefruit sau ananas. Așteptați 20 de minute, apoi o mâncare detoxic amazon solidă pentru a intra.detoxic2

Se menține, de asemenea, un excelent de igienă personală, precum spălarea hainelor și freturi cu apă fierbinte, păstrați-camere curate și baie curata cu clor. Tu trebuie să se spele foarte bine pe mâini de fiecare dată la toaletă și înainte de gătit sau de a manca.

Tratament împotriva teniei sau rotunzi: Veți avea nevoie de: ulei de măsline extra virgin și prime de usturoi zdrobit. Ia trei linguri de ulei de masline dimineata pe stomacul gol, și răspunde în termen de 20 de minute. Atunci ia-prime de usturoi, zdrobit anterior, în scopul de a preveni paraziți presientan consum și ascuns. Băuturi împreună cu usturoi, un detoxic amazon pahar de apă cât mai fierbinte posibil.

Tratament împotriva amibas sau microscopice paraziți și viermi

Apă de usturoi: Ai nevoie de degetele de la picioare: trei de usturoi, proaspete și un pahar de apă. Zdrobiți cu usturoi și pune-le într-un pahar. Se adaugă apă fierbinte în pahar și lăsați-l pe toată noaptea. Bea pe stomacul gol apă și a încercat să beberte bucăți de usturoi.

Apa semințe de papaya: Ai nevoie de o jumătate de Ceașcă de semințe de papaya și o bucată de ceapă. Pentru a lichefia semințele cu un pahar de apă pură și o bucată de ceapă. Lasă-l pentru câteva minute, se strecoara si se bea imediat, pe detoxic farmacie stomacul detoxic amazon gol. Nu mai mânca, înainte de o oră.

Dieta de ceapa avut: În cazuri de viermi, sau probleme cu cele mai stricte ponte o dieta mananca doar ceapa pentru o zi sau două, și bea apă caldă cu câteva picături de lămâie. În aceste zile de 2 sau 3 linguri de ulei de masline extra virgin.

Apă – spanac tamaios si usturoi: O crenguta de spanac tamaios dezinfectate foarte bine, prime, și se pisează doi căței de usturoi. Detoxic Puteți folosi aceste ingrediente într-un pahar și gătit a adăugat apă. Se acoperă și se lasă timp de 10 minute. Se strecoara si se bea aceasta apa pe stomacul gol și o jumătate de zi. Pentru a evita o mulțime de spanac tamaios pentru a adăuga, pentru că în doze mari este toxic.

Apă – plante împotriva paraziților: Pentru 10 minute de gătit ½ lingurita cimbru, alte, musetel, amar, și alte rădăcină de gențiană. Lăsați-l timp de zece minute și se strecoară. Bea pe stomacul gol și nu mânca nimic înainte de o jumătate de oră. Apoi, detoxic farmacie atunci când adulții tineri și adulți, să ia un catel de usturoi crud, cu un pahar de apă caldă. Pentru adulți și tineri bea doua cani din acest ceai pe stomacul gol, și înregistrarea detoxic farmacie timp de 10 zile. Copiii, le oferă doar un pahar, și usturoi crud. În caz de sugari sau copii foarte mici, aveți doar o jumătate de pahar din acest ceai.

Infuzie de frunze de menta cu usturoi: O grămadă de frunze de menta pune într-un litru de apă cu patru catei de usturoi, pisati bine. Se detoxic amazon fierbe timp detoxic farmacie de 10 minute și apoi se acoperă și se lasă timp de încă zece. Se detoxic amazon strecoara si se bea pe parcursul zilei, începând cu a lua pe stomacul gol un pahar și să încerce să bea, câteva bucăți de usturoi.