Cum sa faci ochii caprui: trucuri „de infrumusetare”, care mai prefera

Daca ochii sunt maro, sunteți în noroc, deoarece acestea sunt cele mai universale (ușoare) de make-up. Ia meciul lor cu aceste „make-up” trucuri și de a le transforma în centrul de frumusetea ta arata.

Este adevărat: de obicei ne dorim ceea ce nu putem avea. Și dacă ochii noștri caprui, am dori ca acestea să fie albastre sau verzi… Pentru aceasta există un motiv: maro – este culoarea care predomină în populația mondială, de aceea avem tendința să ne gândim că acești ochi nu este nimic special. Dacă sunteți unul dintre cei care crede acest lucru, nu poti fi mai greșit, pentru că ochii căprui, în ceea Ce privește make-up, sunt cele mai universale (și, de asemenea, cele mai ușoare). Cuvântul Инма Cuesta! Actrita arata ca o perfectă make-up, format din conturul negru si fard de ochi în cel mai natural de culoare.

Noțiuni de bază de frumusete arata la fel ca actrita este mai ușor decât crezi. Dar, ca și în cazul cu flori de haine, nu toate nuantele de machiaj ochi favorizează noi la fel. Pariuri pe tehnici corecte-aceasta este calea de a arata инфарктным privirea și de a evidenția frumusețea naturală. Nu uita!

Вдохновляйтесь mila Kunis și machiaj impecabil. Nuanțe naturale sunt ideale, dacă vă decideți pentru un simplu, dar cel mai posh beauty look. Fa-te maro sau ciocolată nuanță, și veți vedea cât de ușor instantaneu intensifica privirea.

Una dintre culori, prin care femeile cu ochii caprui ar trebui să facă pariuri, este de cobalt albastru. Astfel, veți obține ochii tai sa iasa in evidenta de restul fracțiunilor. Puteți alege, de asemenea verzi sau cu nuanțe de albastru. Da, rețineți că este important de a face un bun blur, pentru a dvs. de beauty look nu a fost prea artificial.

O bună alternativă la clasic alb-maro. Dacă doriți pentru a da stralucitoare de vedere, bordo este culoarea ta. Să acorde o atenție la machiaj Haley lui baldwin și copiați beauty look de model, chiar acum.

Știm cu toții că de culoare închisă întotdeauna întăresc forma ochilor. Prin urmare, Smokey eye (ochii fumurii) în negru sau maro va fi întotdeauna un pariu sigur. Privire la un atac de cord este mai ușor decât crezi (cuvântul Penelope Cruz).

Dacă doriți să pariez pe ceva mai subtil decât clasicul smokey eye negru, încercați să o nuanță în золотистом culoare. Este infailibil beauty look nu numai pentru seara evenimentului, așa cum puteți să-l purta în orice caz. Ia inspirat de Kim Kardashian și plasați un pariu pe acest star de machiaj, chiar acum.

Acest truc funcționează de fapt pentru orice culoare a ochilor, și este mai ușor decât crezi: selectați o culoare și faceți câteva пробеговых genelor (nu neapărat genele false, cu bun rimel veți obține efectul dorit). Astfel, ochii tai vor parea mult mai mult instantaneu.

Dacă ceea ce doriți, pentru a sărbători expresivitatea ochilor, de rata, de a delimita vedere. Astfel, veți obține efectul cel mai senzual, și culoarea ochilor va sta mai mult. Infailibil tip? Selectați creion negru pentru dumneavoastră machiajul de zi și de noapte make-up, schimba-l la tușul pentru ochi în aceeași culoare.

Deși alb dermatograf arata foarte infricosator, este capabil de a crea efectul cel mai socant (da, ochii tăi vor părea mai mari instantaneu). Dacă doriți să obțineți cel mai subtire efect, fa-te Лейтоном Честером și lumina zona lacrimal sau internă banda de jos. Încercați acest lucru și nu veți dori pentru a opri utilizarea acestuia.

Atenție! Cu ochi caprui puteți paria pe orice culoare de farduri, dincolo de obișnuit negru. Dacă doriți pentru a spori profunzimea privirii, selectați albastru inchis. Nu veti regreta, va garantam.

Da, deja am spus: ochii caprui sunt cele mai versatile. Deci, uitați despre plictisitoare макияжах și selectați nuanțe, care contrastează cu culoarea ochilor, de exemplu, cu albastru. Un pariu sigur, nu numai pentru o noapte de frumusețe.

Am spus de tine: ochi caprui, în ceea Ce privește make-up, sunt cele mai universale (și, de asemenea, mai ușor pentru machiaj). Da, mult mai mult decât albaștri sau verzi, ochii. Privire la infarct instantaneu mai ușor decât crezi, deci, uitați despre prejudecăți și să încerce să încercați trucuri de make-up, care ne-ai dat. De la nuante naturale de aur și nuanțe până la intens fumuriu pentru ochi (de exemplu, cel mai nou impecabil frumusețea Mila Kunis). Cine are ochi căprui, are o comoara… pentru că aproape totul este bine!

În această vară, în anul 2018, pentru a alege nuante, care contrastează cu culoarea ochilor, la fel de albastru. Vei monopoliza toate punctele de vedere, va garantam! De asemenea, încercați alte culori in afara de rimel negru obișnuit. Și pentru a obține инфарктный vedere, faceți-vă alb dermatograf pentru ochi. Dacă doriți să vă ochii arătau mult mai mult instantaneu, selectați luminos umbra (cuvântul Kim Kardashian). Dar dacă nu se tem să experimenteze cu make-up, plasați un pariu pe maro si arata impecabil, ca Haley lui baldwin.

Am spus de tine: ochi caprui sunt cele mai versatile din punct de vedere al machiajului.

Tot ce ai nevoie pentru a crea perfect beauty look

Pentru a obține un machiaj impecabil pentru ochi maro ochi, urmați sfaturile noastre. Pentru a face acest lucru, să acorde o atenție la aceste produse de beauty, cu care nu vei eșua (si vei arata mai frumos, în orice caz).