10 cele mai bune moduri de a pierde in greutate rapid

La interval de beneficii postFiecare dintre noi are un prieten care genetic a fost atât de binecuvântat, că poate pierde foarte mult in greutate si un pic de efort. Muritori normale, dar ei trebuie să se adapteze nutriție și exerciții de ardere a grasimilor.

Uneori nu pare, totuși, că, în ciuda eforturilor enorme, pentru a in greutate la fel de repede cade, cum ne-am dori. Primul impuls, de obicei, pentru a reduce aportul de calorii, dar pe termen lung acest lucru nu este o soluție rezonabilă. În schimb, ai nevoie de una sau mai multe dintre aceste metode utilizează lor în organism stimulează ardere. Nu toate dintre ele vor lucra pentru fiecare, dar fiecare trebuie să găsească aici ceea ce îl ajută să fie stabil

La interval de beneficii post

În intervalul post de farfurii de multe ori rămâne gol, în special bărbați au raportat că le-interval de post a adus un mare succes. În această tehnică faze dieta de urmat în stadiul de foame. De obicei, mananci de 8 ore și refuză în mod regulat, apoi 8 ore de la masă. Ideea constă în faptul că organismul are nevoie de timp de aproape rezervele de grasime ale organismului, și această energie atrage. Sensibilitatea la insulină și îmbunătățește, de asemenea,.

Intervalul de post ar trebui să fie practicat, cu toate acestea, pe termen lung, deoarece afectează echilibrul hormonal încă până la sfârșitul anului nu au fost studiate. O perioadă de una până la două săptămâni, se recomandă.

Cine nu va fi în stare să renunțe complet la alimente solide poate înlocui sau cu Yokebe

Drop sets executa

În timpul antrenamentului se poate întâmpla atât de repede, că rutina se extinde Vegetarieni și Veganiși de a face aceleași Exerciții cu aceeași greutate și aceeași cantitate de repetari. Cine vrea să ardă mai multe grăsimi, cu toate acestea, ar trebui să-și petreacă acolo și înapoi de câteva Drop sets. Când faci acest Exercițiu cu greutate grele, în timp ce muschii nu a reușit. Apoi, pentru a reduce greutatea și de a face încă o dată până la refuz de muschi. Acest lucru continuă și acum, ca întotdeauna, atunci când muschii zbătându-se de durere.

Dacă drop seturi sunt efectuate în mod corect, ar trebui să crească consumul de energie în mușchi, după un antrenament foarte

Vegetarieni și Vegani atacă L-carnitina

L-carnitina joacă un rol important în metabolismul energetic și absorbit în principal din cauza consumului de carne. Cine trăiește așa, vegetarian sau vegan, poate lua cu ușurință prea puțin l-carnitină. De obicei, 1,5 g de l-carnitină va fi, dimpotrivă, ca un supliment alimentar recomandat. Universitatea din Rostock verificat impactul asupra persoanelor în vârstă

Carbohidrati mai puțin în zilele de odihnă

În timpul antrenamentului nevoie de o mulțime de energie pentru organismul nostru este într-o stare de sarcină pe umăr. Acesta oferă o bună pregătire a planului de vacanță în aceste zile și de vânzări de energie mult mai mic. Din aceasta cauza, este de numai aproximativ 50% din necesar consumul de carbohidrati este recomandat să пристреливать. Acest lucru nu se aplică, dacă o persoană este de a face, cu conținut scăzut de carbohidrați, astfel încât, în orice caz, cantitatea de carbohidrati foarte limitat

Toate feluri de mâncare o dată pe săptămână preparate găti

Cine urmărește un plan de alimentare, trebuie să-și petreacă o mulțime de timp în bucătărie și în supermarket. Fiecare masa va fi atent și дотошно controlează. Este foarte eficient, dar de multe ori poate duce la faptul că o persoană își pierde dorința. Timpul este pur și simplu prea mare. În rândul sportivilor a fost faptul că într-o singură zi pe săptămână, de obicei Duminica, preparate pentru saptamana viitoare. Așa că nu trebuie să cântărească și să măsoare în mod constant, dar poate pur și simplu deschideți frigider și de a începe. Sculptat în zilele de Duminică, de exemplu, carnea de pui în tine dorite porții și această problemă în Tupperbox

Compound SUPER să kituri

Tot mai mulți oameni înțeleg că, complexe de exerciții, cum ar fi, care folosesc mai multe grupe Musculare și a articulațiilor, sunt foarte eficiente. Printr-o combinație de două componente exerciții, cum ar fi sta-up-uri și trageți-up-uri, sunt mult mai multe fibre musculare și a cererii de energie, care bate în înălțime. Aceasta se referă nu numai la timp în sala de gimnastică, dar, de asemenea, câteva ore după.

Suficient De Acizi Grași Omega

Suficient De Acizi Grași OmegaOmega-acizi grași sunt foarte utile, am vorbit deja în jurul valorii de. În medie, mancam prea multe bune de acizi grași Omega-3 și Omega-6 acizi grași surse, așa că suferim sub vorsorgung. Acest lucru are un impact foarte negativ asupra organismului nostru. Luând capsule de ulei de pește, pot fi prevenite.

LOVIT de cardio

Pe termen scurt, pentru că dieta noastră ar trebui să fie negativ balanța energetică. Indiferent de cum este alimentat: Cine aduce organismului mai multă energie decât consumă, va crește. Pentru a arde rapid și eficient de energie, în special cardio intens de antrenament este benefic. Aici este important faptul că, pentru a începe procedurile. Acest lucru poate fi, de exemplu, de 10 minute o Rulare rapidă înainte de micul dejun, sau intens Sielspringen între formare seturi. Găsirea de modalități pentru tine de a propulsa rapid transpirația de pe frunte.

Întotdeauna cu înțelepciune tren

Sincer, nu efectuează nici o mișcare, un centru de fitness perfect. Acest lucru se întâmplă din timp în timp, că mișcarea lasă inversă greutate să cadă și nu controlează urmărea. În plus, nu întotdeauna se concentrează la fiecare repetiție maximă de tracțiune musculară. În special, acest lucru duce la pierderea în greutate, până la punctul că, fără compromis, cu un nivel de a realiza o învățare rapidă.

Bucurați-vă de viață

Cel care se antrenează în fiecare zi, hard și permanent deficit de calorii, pentru a obține corpul ei foarte mult. Auzi la el. Dacă vă simțiți durere te peste tot și ești neputincios este timpul de odihnă încă o dată un pic. Acest lucru este deosebit de important, dacă nu este deja în stare de antrenament vei crea unități mai eficient și mai eficient.

Aveți alte sfaturi care vă excesul de grasime ajutat arde? Puteți să mă contactați în comentarii!